Vrijdag 8 februari 2019 om 14u00

Openjobdag Let's Work

200 standhouders werven aan

Zoek je een bouwjob in de buurt? Goed nieuws: onze 200 standhouders werven aan! Ga aan de slag bij een groot of klein bouwbedrijf in de regio Roeselare. Wij hebben zowel vacatures voor startende als ervaren bouwprofielen. Waag je kans op de open jobdag van Let’s Work op 8 februari van 14-19 uur.

 

 

Let’s Work Construct rekruteert en selecteert
Voor de rekrutering en selectie van deze bouwvacatures vertrouwt Bouwbeurs Roeselare op Let’s Work. De gespecialiseerde Construct-divisie van deze HR-partner zweert bij een gerichte, persoonlijke aanpak. Division Manager Annelien Plets: “Onze divisie selecteert en rekruteert nieuw en gevestigd bouwtalent van Kortrijk en Roeselare over Brugge tot Gent. Bouwbedrijven vragen om specifieke, technische profielen en die zijn schaars op de arbeidsmarkt. Daarom is de rekrutering en selectie van deze mensen specialistenwerk!”

 

 

Kom naar de open jobdag op 8 februari

Op vrijdag 8 februari van 14 tot 19 uur organiseert Let’s Work een open jobdag in de inkomhal van de bouwbeurs. Werkzoekenden solliciteren live in het pop-up uitzendkantoor van Let’s Work. Bij een positief gesprek maken ze on the spot kennis met hun toekomstige werkgever. Annelien: “Het grote voordeel voor de kandidaten: je weet meteen waar je staat, of er een klik is met het bedrijf in kwestie en of je aan de slag kan.”

 

 

100 bouwvacatures in de buurt!

Ontdek alvast enkele van de vacatures van onze standhouders:


Arbeiders:
Metser, Voeger, Dakwerker, Schrijnwerker, Houtbewerker, Stukadoor, Schilder, Vloerder, Bekister, IJzervlechter, Handlanger bouw, Handlanger gevelrenovatie, HVAC-technieker, Koeltechnieker, Sanitair installateur, Bouwplaatsmachinist, Kraanman, Torenkraanbestuurder, Ploegbaas, Stellingbouwer, Wegenwerker, Grondwerker, Monteur industriebouw, Chauffeur C/CE bouw, Koerman, Betonarbeider, Natuursteenbewerker, Elektricien, Glasplaatser

 

Bedienden:

Architect, Technisch tekenaar, Projectleider, Werfleider
 

 

Let’s Work Construct: “Wij weten wat onze klanten willen”

Annelien: “Hoe wij het verschil maken? Wij kennen onze klanten door en door en dat is nodig om de juiste profielen te vinden. Een elektricien voor particulieren heeft andere skills nodig dan een elektricien voor de industrie. Wij leren de verwachtingen en profielen van onze klanten grondig kennen. Want alleen als wij goed inschatten welke competenties zij nodig hebben kunnen wij bouwen aan een succesvolle lange termijnsamenwerking.”


terug

Partners van dit event